Nieuwsbrief 1 - 2017

25 juli 2017

De zomervakantie staat voor de deur...

...Tijd om op vakantie te gaan. Even geen werk of andere dagelijkse beslommeringen, genieten van een welverdiende rust. Maar vergeet niet: na de zomer staat de Eilandspolderloop 2017 op de agenda. De inschrijving is geopend!

Scholierenloop
De Eilandspolderloop is een prestatieloop en biedt voor ieder wat wils, van jong tot oud. Er zijn drie individuele afstanden (4EM, 10 km & 21 km).
Voor de kleintjes is er ieder jaar een Kinderloop door het oude centrum van De Rijp. Vorig jaar is daar de Teamloop aan toegevoegd. Nu de organisatie steeds professioneler wordt en de Eilandspolderloop stap voor stap naar een hoger niveau wil brengen is er dit jaar de aftrap van de Scholierenloop. Jongens en meisjes waarvoor de 4EM (6,4 km) nog net even te lang is, kunnen zich vanaf nu opgeven voor de Scholierenloop. De nieuwste afstand is tussen de kinderloop en de hoofdafstanden in geprogrammeerd. Iedereen vanaf 10 jaar kan zich inschrijven voor de ronde over 3 km door het oude dorp.

Teamloop
Samen rennen is gezellig. Daarnaast ben je sportief bezig en na een rondje hardlopen weer helemaal bijgepraat. Dat noemen wij nog eens twee vliegen in één klap slaan. Hoe werkt het? Trommel een groep van vier mensen bij elkaar. Denk bijvoorbeeld aan familie, vrienden, buurtverenigingen, sportmaten, collega’s of misschien wel buren. Schrijf jullie individueel in en voeg een eigen verzonnen teamnaam toe. Dit is mogelijk bij de afstand van 10 kilometer. Samen staan jullie dan op 8 oktober aan de start. De drie (van de vier) beste looptijden per team worden geregistreerd. Uiteindelijk zullen deze tijden bij elkaar worden opgeteld en meetellen voor het klassement. Wie weet winnen jullie wel die felbegeerde wisselbeker.

Exclusief running shirt
Speciaal voor de Eilandspolderloop 2017 is er weer een exclusief running shirt ontworpen. Er wordt onderscheid gemaakt tussen een herenshirt (recht model) en een damesshirt (getailleerd model). Zowel de heren- als damesshirts zijn verkrijgbaar in de maten S t/m XL. Het shirt kan worden besteld tijdens online inschrijving en kost slechts 17,50 euro. Bij het afhalen van het startbewijs krijg je het shirt in handen zodat je ‘m gelijk kan showen.

Inschrijven is vanaf nu mogelijk via www.eilandspolderloop.nl.

Voor nu een mooie sportieve zomer gewenst... Wie blijft er lopen op zijn vakantiebestemming?

Organisatie
Frans van Straalen
Rita Hoogesteijn
Esther van Etten
Paul van Dijk
Emiel Stevens

Vragen?
info@eilandspolderloop.nl

Stichting Eilandspolderloop
KvK nummer 62738690