Nieuwsbrief 2

5 september 2016

Opgelet nog een maandje!

Nog even en dan is de zomer alweer voorbij, dat betekent ook dat de Eilandspolderloop dichterbij komt. Nog een maandje om precies te zijn. Al voldoende trainingsuren in de benen? Of moeten er juist nog wat meters gelopen worden? Voor sommigen onder ons is het fijn om een doel te hebben. En nu de Eilands- polderloop steeds meer in zicht komt, wordt het hardlopen steeds leuker. Iedereen barst natuurlijk van de motivatie en heeft er volop zin in. Of je nou alleen of samen met je hardloopmaatjes loopt. Dit jaar kan het allemaal bij de Eilandspolderloop.

Drie afstanden
De Eilandspolderloop is een recreatieve loop, en kent drie afstanden en een Kinderloop. De Kinderloop vindt binnen het dorp De Rijp plaats en is bedoeld voor de schoolkinderen uit De Rijp en omstreken. De nieuwste afstand is de 4EM (6,4 km), beter bekend als ‘rondje Spijkerboor’. Deze afstand is uitermate geschikt voor beginnende lopers maar ook voor tieners die uit de Kinderloop gegroeid zijn. Als de omstandigheden goed zijn gaat de route van de 10 en 21 km dwars door de polder over 2 km onverhard wandelpad. 

Teamloop
Familie, vrienden, sportmaten, collega’s, buren… Iedereen kan dit jaar een sportief team samenstellen om mee te doen aan de Teamloop. Dit is mogelijk bij de afstanden 4EM en 10 km. De drie (van de vier) beste looptijden per team worden geregistreerd. Uiteindelijk zullen deze tijden bij elkaar worden opgeteld en meetellen voor het klassement. Welk team gaat voor de winst en wint die felbegeerde wisselbeker?

Inschrijven
Nog niet ingeschreven? Dit is mogelijk via de website www.eilandspolderloop.nl en klik op de juiste button. Hier is tevens meer informatie te vinden over de Eilandspolderloop.

Allemaal veel succes met de laatste loodjes. Tot 9 oktober!

Organisatie
Frans van Straalen
Rita Hoogesteijn
Esther van Etten
Paul van Dijk
Emiel Stevens

Vragen?
info@eilandspolderloop.nl

Stichting Eilandspolderloop
KvK nummer 62738690