Speciale dank aan onze sponsors!

De Eilandspolderloop staat voor: Sportiviteit, gezondheid, zorg voor milieu en samenleving. De Eilandspolderloop wordt mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Alkmaar en verschillende sponsoren. Wilt u met uw bedrijf daar ook een bijdrage aan leveren? Neem dan contact met ons op.

Bij Ernst

De wereld is snel en zakelijk en het individu verdwijnt in de digitale snelweg. Dit is ook ingesleten in de horeca. Men gaat gezellig uit eten, maar belandt al snel in Social Media en vergeet zijn tafelgenoten. Dit willen wij bij Ernst graag doorbreken. Het individu komt op de eerste plaats. Iedere gast, van klein tot groot, voelt zich bijzonder door de combinatie van gastvrijheid, huiselijkheid en saamhorigheid. Bij Ernst kun je genieten van eerlijk en heerlijk eten voor een goede prijs, in combinatie met live-muziek en leuke evenementen. Het prachtige pand bestaat uit een bar-, lounge- en aperitiefgedeelte en een restaurantgedeelte. Bij Ernst maken wij gebruik van gezonde en streekproducten en serveren wij eerlijke gerechten.
De koks bereiden de gerechten in de open keuken, waardoor interactie met de gasten wordt gestimuleerd. Dit versterkt het huiselijke gevoel en het directe contact met elkaar in digitale drukke tijden. Voor de kinderen is er ‘bij Ernst’ een speciale hoek ingericht, waar zij naar hartenlust kunnen spelen. Ook is er een aparte kinderkaart met leuke en gezonde gerechten. De naam ‘Bij Ernst’ is weldoordacht en bewust gekozen in het concept.
Alle facetten zijn te combineren met de naam. Voorbeelden zijn ‘Eten Bij Ernst’, ‘Loungen Bij Ernst’ en ‘Muziek Bij Ernst’. Graag tot ziens, bij Ernst

OMC Machineonderhoud b.v.

OMC Machineonderhoud B.V. is gespecialiseerd in mobiele en stationaire recyclingmachines en levert een groot aantal producten en diensten zoals:
• Perscontainers
• Balenpersen
• Shredders
• In- en verkoop van recyclingmachines
• Preventief en storingsonderhoud
• NEN 3140 keuringen
• Hydraulische slangen service
• Modificatie en constructieaanpassingen geheel naar wens van de klant
• Transport (inclusief demontage en heropbouw)

OMC verricht onderhoudswerkaamheden aan hydraulisch, mechanisch en elektrisch aangedreven machines vanuit hun eigen werkplaats in De Rijp maar ook op locatie.

“Als deelnemers aan dit sportieve evenement in de mooie Eilandspolder verbinden wij graag onze naam aan de Eilandspolderloop. We proberen, met ons bedrijf, ook een leuk team samen te stellen van collega’s en andere betrokkenen.”

De Vereenigde Effecten Compagnie (V.E.C)

N.V. De Vereenigde Effecten Compagnie (VEC) is opgericht in 2001 en heeft vestigingen in De Rijp, Nijmegen en Helmond. VEC is een onafhankelijke en zelfstandige onderneming met een vergunning van AFM om als commissionair in effecten te mogen optreden. Diensten worden geleverd aan
institutionele en particuliere beleggers waarbij het specialisme in de obligatie handel van grote beursgenoteerde ondernemingen en overheden de boventoon voert. Onze diepgaande kennis van deze markt en ons uitgebreide internationale netwerk worden ingezet bij het beheer van de zeer solide opgebouwde beleggingsportefeuilles. Cliëntenrekeningen en -effecten worden aangehouden bij een van de depotbanken waarmee nauw wordt samengewerkt, te weten ABNAMRO en Kasbank. VEC staat onder toezicht van DNB en is aangesloten bij het KIFID. VEC telt 8 medewerkers waaronder de directie bestaande uit de heren mr. A. van der Luyt (1959) en S.L.C. Van Schaik (1973).

“ Als een gevestigd bedrijf in de Rijp vinden wij het belangrijk dat leuke, sportieve en vooral op de gezondheid gerichte initiatieven voor jong en oud een vaste waarde zijn of worden in het dorp. Omdat al deze waarden samen komen in de Eilandspolderloop willen wij graag meehelpen aan het tot stand brengen van dit evenement.”

Uitgeverij de Uitkomst b.v.

De Uitkomst is een gratis huis-aan-huiskrant voor de gemeenten Alkmaar, Beemster en Zeevang. Door onze sterke betrokkenheid en bekendheid staan wij midden tussen de inwoners, de ondernemers en het verenigingsleven. Wekelijks berichten wij over alles wat leeft binnen de gemeenschap in deze regio. De inhoud is gericht op de positieve kant van de samenleving.

Het lokale nieuws wordt verzorgd door de lezers en adverteerders in samenwerking met onze enthousiaste fotografen. Het nieuws wordt aangevuld met wekelijkse en maandelijkse columns en rubrieken. Daarnaast vindt u in De Uitkomst natuurlijk: Gemeentepublicaties voor gemeente Alkmaar en Zeevang,

Wij verbinden ons graag aan dit evenement omdat kinderen die, vroegtijdig in aanraking komen met sport en bewegen, hiermee de basis leggen voor een lichamelijk gezonde toekomst.

Uitgeverij de Uitkomst bv

De Vereenigde Effecten Compagnie (V.E.C)

OMC Machineonderhoud

Bij Ernst

Sportdiëtist Esther van Etten

Grafisch ontwerpbureau
Studio Stevens

Eilandspolderschaatsen

Bureau van Straalen

Organisatie
Frans van Straalen
Rita Hoogesteijn
Esther van Etten
Paul van Dijk
Emiel Stevens

Vragen?
info@eilandspolderloop.nl

Stichting Eilandspolderloop
KvK nummer 62738690